Over mij

Wie ben ik en wat wil ik bereiken met mijn klanten?

Mijn naam is Naomi Borghart, 22 jaar, geboren en woonachtig in Den Haag. Op dit moment ben ik werkzaam in twee sportscholen en heb ik mijn eigen bedrijf als personal trainer & lifestylecoach sinds begin 2022. 

Voor deze studie wist ik het al zeker; ik wil mensen gaan helpen op het gebied van sport, maar als wat? Halverwege de opleiding van Lifestyle, Sport & Bewegen heb ik de beslissing genomen om mijn studie te gaan richten op fitness A (coaching) en fitness B (personal trainer, preventie & management). Tijdens deze opleiding zag ik een toekomst als personal trainer, alleen merkte ik al snel op dat het werken één op één met mensen en alleen het begeleiden niet altijd genoeg is om mensen te brengen naar een haalbaar doel. Langzamerhand was duidelijk dat alles begint bij het gedrag van een mens. Je bent ontslagen, met als gevolg dat je bijvoorbeeld eetbuien krijgt, maar waarom? Mensen met obesitas houden het gemiddeld 1-3 jaar vol en vallen vervolgens in hun oude patroon, maar wat is hiervan de aanleiding? Laten wij onze emoties de controle nemen over ons eigen lichaam...?
Om deze reden heb ik in mijn derde leerjaar besloten om gezondheidscoach te worden in eigen bedrijf om op deze manier mensen te benaderen waarbij het lichaam, de geest en overige omgevingsfactoren geheel wederzijds worden beïnvloed. Doelgericht wordt er samen met de klant aan de hand van verschillende consulten gewerkt aan processen om zo het gedrag van een mens in het dagelijkse leven permanent te beïnvloeden zodat hij / zij niet in het oude systeem terugvalt.
Ik kijk er naar uit om samen te werken als klant, maar ook als vriend en samen toe te werken naar dat ene doel dat u voor ogen heeft. 

Gaan wij de uitdaging aan? Schrijf je hier compleet gratis in of klik voor eventueel meer informatie over de pakketten op de volgende link.


Certificaten: Fitness A & Fitness B 
Stress & Slaapmanagement / Obesitas & Eetgedrag 

Huidige opleiding 2024: Oncologie Fitnesstrainer