Reviews

Igrayne

Live personal training


Ik heb 2,5 jaar met Naomi virtueel gesport. Zij belde mij wekelijks via WhatsApp en had dan een aangepast schema voor mij gemaakt. Alle spiergroepen kwamen aan de beurt door de trainingen heen, en er werd rekening gehouden met evt blessures. Het fijne voor mij was dat ik altijd kon sporten, en geenboppas hoef te regelen. Zelfs als we op op vakantie waren belde Naomi mij om te sporten, zo hoefde ik geen les te missen. 

Anthonia

Personal Training buiten


Ik kreeg na twee jaar niets doen tijdens Corona vele lichamelijke klachten. Met behulp van Naomi heb ik mijn fitheid terug. In het begin was ik snel moe, buiten adem, duizelig, misselijk en had last van hartkloppingen, verzuring, pijnlijke gewrichten en moest vaak de oefeningen even stoppen omdat ik zwart voor ogen zag. Ze past het programma dan gelijk aan. Het fijne is dat ik ook verzoeken kan indienen zoals conditieoefeningen of extra oefeningen voor de onderrug etc. De lessen zijn erg fijn en relaxed. Het mooiste resultaat na 10 lessen: ik ben nu klachtenvrij en hou dat wat we samen behaald hebben goed bij. Mocht je motivatie nodig hebben dan ben je bij haar beslist aan het juiste adres.

Maurisa

Live personal training


Naomi is erg flexibel, professioneel en gezellig. Ik heb meerdere PT's en challenges bij Naomi gedaan en vond deze allemaal leuk en leerzaam. Naomi neemt echt de tijd en geeft goede begeleiding, ze heeft hart voor haar vak! Haar enthousiasme draagt ze over en ze motiveert je om tot het gaatje te gaan en alles uit de PT te halen.

Bedankt voor de fijne lessen lieve Naomi. Ik raad iedereen graag zo'n fijne personal trainer aanšŸ˜Š