Maand challenges

29-05-2024

Je bent op deze pagina gekomen vanuit hoogstwaarschijnlijk de tarieven en vraagt je af: Wat houden deze maandelijkse challenges precies in? HealthySteps geeft 1-2x per jaar een maand challenge met een groep geïnteresseerde dames. Dit thema kan afhankelijk zijn van een seizoen en verschilt ook per keer. 

  • Zo heeft HealthySteps eerder ''Let's 2021'' georganiseerd waarin je gedurende 31 dagen lang elke dag een opdracht kreeg die moest worden uitgevoerd. Hierbij gaat deze challenge over het aannemen van een gezonde leefstijl, ga je reflecteren naar je eigen gezondheid, dagelijkse begeleiding, ga je je eigen voeding onder de loep nemen en zitten er workouts inbegrepen evenals recepten. 
  • Hierna volgde de challenge ''FitOber''. Een challenge waarbij de focus met name lag / ligt op het doorkomen van een winterdip in de maand Oktober. Veel naar buiten alsnog om te wandelen door een tracker, je leert alsnog energie en actief te ondernemen met het plannen van lichaamsbeweging en zorgt dat er meer structuur in je dagen komt. 
  • Hierna volgde de ena laatste challenge ''De beste versie van jezelf''. Hierin ging het om de mentale gezondheid. Waar ben je dankbaar voor, hoe kijk je naar jezelf, hoe leer je omgaan met paniekaanvallen en angst of hoe leer je tijd vrij te maken voor jezelf. Deze challenge ging niet zo zeer om het sporten en fitness, maar om te leren stappen uit je koppie en in het hier en nu leven. 
  • Tot slot is de laatste challenge begin juni 2024 van start gegaan ''Glowing is Growing''. Een challenge waarbij er 2x per week een opdracht klaar staat omtrent fitness, bewegen en je eigen gedrag bekijken tegenover een gezonde leefstijl. Bij deze challenge is er veel begeleiding en contactmomenten indien er vragen zijn. Ook zijn er hierbij 2 online personal trainingen inbegrepen net als elk andere challenge hierboven van gedurende 30 minuten.